DE HISTORIE VAN HONY BRUIDSMODE

 

In 1991 besloten de heer en mevrouw Bleijenburg sr. bruidsmode toe te voegen aan het aanbod in hun heren- en damesmodezaak HKC Hony aan de Voorstraat in Zwolle, welke hier sinds 1967 is gevestigd. In juli 2006 heeft Joanne Bleijenburg – de Bruijn samen met haar man het bedrijf overgenomen van haar schoonouders. Per 1 januari 2007 hebben de heer en mevrouw Bleijenburg sr. na een bijzonder waardevolle tijd als eigenaar afscheid genomen van het bedrijf waar ze zoveel jaren met liefde het modevak hebben uitgeoefend en de nieuwe generatie hebben opgeleid.

Na een geweldige groei is er in 2008 besloten de winkel rigoureus te verbouwen en opnieuw vorm te geven. Dit heeft in 2009 geresulteerd in Hony Bruidsmode in haar huidige vorm aan de Ossenmarkt 12 te Zwolle.

Joanne streeft ernaar om samen met haar team voor iedere bruiloft een topprestatie te leveren. Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar Hony Bruidsmode sinds 1991 mee getypeerd kan worden. De bruid ervaart dat zij het middelpunt is van het bestaan van Hony Bruidsmode.

Het blijvende succes is te danken, naast het trouwe team van specialisten, ook zeker aan de recommandatie van onze enthousiaste klanten!

Joanne Bleijenburg

ONZE MERKEN