Bruidsshows

HONY BRUIDSSHOW

Een leuke ideeënavond

Tijdens deze intieme huisshow presenteert onze gastvrouw onze trouwcollectie waar we heel trots op zijn! Dit doet ze met de hulp van onze modellen: Marjolein, Dianne, Marije en Marit. Daardoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en merken waar je uit kunt kiezen. Doe ideeën op voor jouw speciale dag en laat je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de bruidsmode. Wij bieden je graag een plezierige en informatieve avond. Natuurlijk mag je iemand meenemen, zodat jullie samen kunnen bekijken wat bij je past. Neem ook je agenda mee om een afspraak te maken om onze bruidsjurken zelf te komen passen!

Wat kan ik verwachten van deze avond

Een leuke, laagdrempelige avond in een romantische sfeer waarin je wordt meegenomen langs de nieuwe modetrends. In een vijf kwartier durende presentatie zie je nieuwe ontwerpen uit de bruidscollectie 2021. De nieuwste creaties van onze merken zullen door middel van de modellen voorbij komen op deze avond.

Om 19.10 uur gaan onze deuren open, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de bruidsshow. Let op: om 19.30 gaan de deuren dicht, daarna is toegang niet meer mogelijk. We serveren koffie of thee en eindigen de show met een drankje. Aan het einde van de show maken we een afspraak om te komen passen.

Reserveren voor een show

Hieronder kun je een plek reserveren voor één van onze bruidsshows. We hanteren de COVID-19 maatregelen van het RIVM en behouden de juiste afstand tot de andere aanwezigen. I.v.m. de RIVM maatregelen kun je als bruid maximaal 1 persoon meenemen. De reservering die je maakt is voor totaal 2 personen en kost € 15,-. Dit bedrag krijg je bij aankoop van je trouwjurk als korting. Je kan als bruid een maal een reservering maken. De shows zitten snel vol dus wacht niet te lang om een plek te reserveren.

Dit najaar, 2021, zullen er helaas geen shows plaatsvinden. We hopen volgend najaar weer onze alom bekende bruidsshows te kunnen geven. 

Aftellen voor de Bruidsshows

[wpda_contdown_extend timer_id=”1″ theme_id=”209″]

ONZE MERKEN