Bruidsshows

Hony bruidsshows

Een leuke ideeënavond

Tijdens onze gratis bruidsshow presenteren onze mannequins in een ongedwongen sfeer een zeer gevarieerde collectie. Daardoor krijg je een perfect beeld van de vele mogelijkheden en prachtige merken waar je uit kunt kiezen. Doe allerlei ideeën op voor jouw eigen speciale dag en laat je helemaal op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de bruidsmode. Wij zullen er alles aan doen om een plezierige en informatieve avond te bieden. Natuurlijk mag je iemand meenemen, zodat jullie samen kunnen bekijken wat bij je past. Neem vooral ook je agenda mee om een afspraak te maken om die prachtige jurken zelf te komen passen!

Wat kan ik verwachten van de bruidsshows

Een leuke avond in een romantische sfeer waarin je wordt meegenomen langs alle nieuwe ontwikkelingen. In een anderhalf uur durende presentatie zie je alle nieuwe creaties uit de fascinerende wereld van bruidsmode. De nieuwste creaties van de beste merken zullen door middel van onze mannequins voorbij komen in onze shows. Om 19.10 uur gaan onze deuren open, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de bruidsshow.

Showdata

De showdata voor collectie 2021 zijn:
22 september 2020
23 september 2020
6 oktober 2020
7 oktober 2020
27 oktober 2020
28 oktober 2020

Reserveren voor een show?

Via het formulier in de kolom hiernaast kan je een plek reserveren voor één van onze bruidsshows. Deze zijn gratis, met een maximum aantal bezoekers per bruid van 3 personen (incl. bruid). De shows zitten snel vol dus wacht niet te lang om een plek te reserveren.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Woonplaats*

Trouwdatum*

Gewenste datum van de Bruidsshow*

Aantal personen (inclusief jezelf)*
1 persoon2 personen3 personen

Opmerking

ONZE MERKEN