Hony Bruidsmode is ‘gewoon’ open!

Home

Hony Bruidsmode is ‘gewoon’ open!

mei

26

Op basis van de huidige ontwikkelingen en richtlijnen welke door de overheid zijn ingesteld hebben we beleid gemaakt om op gepaste wijze ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

HONY BRUIDSMODE en COVID-19!

Op basis van de huidige ontwikkelingen en richtlijnen welke door de overheid zijn ingesteld hebben we beleid gemaakt om op gepaste wijze ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast willen we natuurlijk dat het uitzoeken van jouw trouwjapon een onvergetelijke ervaring is. De diverse richtlijnen zullen we blijvend opvolgen. We hebben enkele richtlijnen toegevoegd om het belang van onze mensen, onze klanten en ons bedrijf zorgvuldig in het oog te houden.
• Bij de entree staat een desinfectiezuil. We gaan er van uit dat de bezoekers van onze winkel hier gebruik van maken.
• Bij het aantrekken van de trouwjapon zal de bruid en de verkoopster een mondkapje dragen.
• Het bezoek aan onze winkel kan uitsluitend plaatsvinden als de bruid en haar juryleden geen tekenen van verkoudheid vertonen of anderszins verschijnselen van griep vertonen.

RICHTLIJNEN
Je bedienen voor het uitzoeken van je trouwjurk kan bij Hony Bruidsmode uitsluitend op afspraak, volgens de voorwaarden in aansluiting op de verordeningen van het RIVM en de Rijksoverheid. We hanteren hierin onder andere een deel van de verordeningen voor contactberoepen. De mogelijkheden zijn als volgt:
• Afspraak is voor maximaal 4 personen, inclusief de bruid. Zo kunnen wij voldoen aan de richtlijnen ten aanzien van het maximaal aantal personen per vierkante meter en de bruiden onderling kunnen dan voldoende afstand tot elkaar bewaren zonder dat dit ten koste gaat van de beleving voor het uitzoeken van je trouwjapon
• We helpen in de bruidszaak maximaal 3 bruiden tegelijk. (dit zijn er normaal 4 tegelijk, echter om de afstand t.o.v. elkaar te kunnen borgen en een ontspannen passessie te ervaren vullen we dit als zodanig in)

Accessoires
Hony Bruidsmode heeft een zeer aantrekkelijk aanbod in accessoires. Schoenen, lingerie, sieraden etc. Alles om jouw trouwoutfit compleet te maken. Voor het uitzoeken van accessoires kun je geen afspraak maken. Je bent hiervoor welkom tijdens onze openingstijden, echter kan het voorkomen dat we je op dat moment niet kunnen bedienen als er al drie bruiden trouwjurken aan het passen zijn.

Afpassen aangekochte trouwjapon
Voor bruiden die een bruidsjurk hebben gekocht en deze komen afpassen geldt dat zij slechts één persoon mee kunnen nemen. Tijdens deze afspraak is er ook voldoende tijd om te kijken naar passende accessoires om je outfit compleet te maken. Zij zijn inmiddels hierover door ons geïnformeerd.

Vooralsnog zullen we op deze manier voor nog onbepaalde tijd te werk gaan. We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Als er vanuit de overheid versoepelingen zijn passen we waar mogelijk ons beleid hierop aan.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@honybruidsmode.nl . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hartelijk dank voor je begrip.

 

Hony Bruidsmode
Joanne Bleijenburg