Hony Bruidsmode is open!

Home

Hony Bruidsmode is open!

apr

30

HONY BRUIDSMODE IS OPEN!

Op basis van de huidige ontwikkelingen en richtlijnen welke door de overheid zijn ingesteld, hebben we beleid gemaakt om op gepaste wijze toch open te zijn en ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast willen we natuurlijk dat het uitzoeken van jouw trouwjapon een onvergetelijke ervaring is. De diverse richtlijnen zullen we blijvend opvolgen. We hebben enkele richtlijnen toegevoegd om het belang van onze mensen, onze klanten en ons bedrijf zorgvuldig in het oog te houden.

RICHTLIJNEN

Uitzoeken trouwjapon
Je bedienen voor het uitzoeken van je trouwjurk kan bij Hony Bruidsmode uitsluitend op afspraak, volgens de voorwaarden in aansluiting op de verordeningen van het RIVM en de Rijksoverheid. De mogelijkheden zijn als volgt:
– Afspraak is voor maximaal 3 personen, inclusief de bruid.
– We helpen in de bruidszaak maximaal 2 bruiden tegelijk (dit zijn er normaal 4 tegelijk, echter om de afstand t.o.v. elkaar te kunnen borgen en een ontspannen passessie te ervaren, vullen we dit als zodanig in).
– Bruiden die een afspraak hebben gemaakt worden vooraf gebeld om samen met ons de manier van werken af te stemmen.

Accessoires
Hony Bruidsmode heeft een zeer aantrekkelijk aanbod in accessoires als schoenen, lingerie, sieraden etc. Alles om jouw trouwoutfit compleet te maken. Voor het uitzoeken van accessoires kun je geen afspraak maken. Je bent hiervoor welkom tijdens onze openingstijden, echter kan het voorkomen dat we je op dat moment niet kunnen bedienen als er al twee bruiden trouwjurken aan het passen zijn.

Afpassen aangekochte trouwjapon
Voor bruiden die een bruidsjurk hebben gekocht en deze komen afpassen geldt dat zij slechts één persoon mee kunnen nemen. Tijdens deze afspraak is er ook voldoende tijd om te kijken naar passende accessoires om je outfit compleet te maken. Deze bruiden zijn inmiddels hierover door ons geïnformeerd.

Vooralsnog zullen we op deze manier werken t/m 1 juni a.s. We houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Als er vanuit de overheid veranderingen zijn passen we waar nodig ons beleid hierop aan.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@honybruidsmode.nl . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hartelijk dank voor je begrip.

 

Hony Bruidsmode
Joanne Bleijenburg