Vacatures Honybruidsmode

Home

Vacatures Honybruidsmode

apr

19

Vacatures honybruidsmode

Door de aanhoudende groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s binnen ons familiebedrijf Hony Bruidsmode en HKC Hony Heren- en Bruidegommode. En… bij ons hoef je op zondag niet te werken!

Wij zijn op zoek naar collega’s voor de volgende functies:

ERVAREN COUPEUSES
LEERLING COUPEUSE
ALL-ROUND VERKOOPSTERS


ERVAREN COUPEUSE

24,6 uur / week
Werktijden: dinsdag, donderdag (9:00 tot 18:00uur), vrijdag en 1 x per maand op zaterdag.
Op zondag zijn wij altijd gesloten!

ERVAREN COUPEUSE

20,1 uur / week
Werktijden: woensdag, donderdag (9:00 tot 21:00uur) en 1 x per maand op zaterdag.
Op zondag zijn wij altijd gesloten!

Voor de vacatures coupeuse zoeken wij..
Nieuwe representatieve collega’s met ervaring en in het bezit van de vakopleiding mode-/maatkleding. Die klantvriendelijk en klantgericht werkt en de wensen van de klant weet te vertalen naar een perfect passend eindresultaat. Daarbij ben je secuur, geduldig, stressbestendig en kun je flexibel en zelfstandig werken. Ben jij gedreven, ga je geen uitdaging uit de weg en zoek je een team met leuke collega’s? Dan ben jij de coupeuse die wij zoeken!

Bij de vacatures “Ervaren Coupeuses” geldt; in overleg en tijdens afleverseizoen meer uren mogelijk.

Ook zijn wij op zoek naar iemand die de vakopleiding mode-/maatkleding volgt:

LEERLING COUPEUSE

1 dag (7-8 uur) / week
Werktijden in overleg.

Wij bieden jou…
Een uitdagende, dynamische baan als coupeuse heren- en bruidsmode in een ontzettend leuk team, met ontwikkelmogelijkheden en uitstekende secundaire voorwaarden met een marktconforme salariëring.

Iets voor jou?
Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar vacature@honybruidsmode.nl t.a.v. Dhr. Johan Bleijenburg. Vermeld duidelijk in je sollicitatie op welke vacature en werktijd je solliciteert.


Voor de vacatures all-round verkoopster zoeken wij..
Nieuwe representatieve collega’s die het stralende voorbeeld zijn van klantvriendelijkheid en verkoopervaring hebben in de mode. Die het leuk vindt om klanten te adviseren en altijd gaat voor het mooiste resultaat. Daarbij ben je punctueel, gedreven en ga je geen uitdaging uit de weg. Kun je goed onder druk werken, hou je van afwisseling en heb je affiniteit met zowel heren- als bruidsmode in een team met leuke collega’s? Dan ben jij de all-round verkoopster die wij zoeken!

ALL-ROUND VERKOOPSTER

26 uur / week
Werktijden: dinsdag, donderdagavond (17.00 tot 21.00 uur), vrijdag en zaterdag.
Op zondag zijn wij altijd gesloten!

ALL-ROUND VERKOOPSTER

30 uur / week
Werktijden: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Op zondag zijn wij altijd gesloten!

Wij bieden jou…
Een uitdagende, dynamische baan als all-round verkoopster heren- en bruidsmode in een ontzettend leuk team, uitstekende secundaire voorwaarden met een marktconforme salariëring.

Iets voor jou?
Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar vacature@honybruidsmode.nl t.a.v. Dhr. Johan Bleijenburg. Vermeld duidelijk in je sollicitatie om welke vacature en werktijd je solliciteert.