DE GROOTSTE BRUIDSCOLLECTIE VAN NOORD-NEDERLAND

Je jurk kopen bij Hony Bruidsmode is een feest op zich!

 

Hony Bruidsmode is uitgegroeid tot één van de mooiste bruidswinkels van Nederland. Wij vertellen u daarom graag over ons. In ons schitterende pand in het hartje van Zwolle vindt jij als aanstaande bruid precies het beeld dat bij bruidsmode hoort. Natuurlijk prachtige collecties, maar ook aandacht, privacy en ruimte om te passen en te lopen. Dat alles in een ambiance die volledig recht geeft aan deze belangrijke gebeurtenis.

Hony Bruidsmode Zwolle heeft alle stijlen trouwjurken in huis van o.a. Pronovias, Rembo Styling, Ladybird, White One, Marylise, Stella York, Modeca, Amelie, Diane Legrand, Lisa Donetti en Novabella.  .

Er zijn comfortabele zitjes, die voor de familie en vriendinnen een perfect zicht hebben op jouw passessie. Je jurk kopen bij Hony Bruidsmode is een feest op zich!

Onze mode specialisten zorgen voor de goede sfeer en het juiste advies. Naast de collectie bruidsjurken is er een uitgebreid aanbod in accessoires; bruidsschoenen, lingerie, sluiers, clutches, sieraden. Alles om jou als bruid tot in detail te kleden. 
In samenwerking met de coupeuses van ons eigen atelier zorgen wij ervoor dat de gekozen japon perfect wordt afgeleverd!

Over ons

Met ons professionele team vind Hony altijd de jurk voor jou. Met onze partnerwinkel HKC Hony Herenmode kunnen zowel jij als je aanstaande echtgenoot er geweldig uitzien op je speciale dag. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, en alles wat je hoeft te doen is langskomen. In juli 2006 heeft Joanne Bleijenburg – de Bruijn samen met haar man het bedrijf overgenomen van haar schoonouders. Zij hebben net zoveel liefde voor hun vak als meneer en mevrouw Bleijeburg sr. Je kunt ervan op aan dat zij er alles aan zullen doen om jouw jurk fantastisch te maken.

over ons pand

ONZE MERKEN