Maak hier je afspraak

Trouwjurken

JOUW BRUIDSJURK VIND JE BIJ HONY BRUIDSMODE

De grootste collectie, de mooiste merken, in elke stijl en voor ieders budget.

Bij Hony bruidsmode doen we er alles aan om bij de toonaangevende bruidsmodehuizen de mooiste trouwjurken voor jou te selecteren. Altijd het laatste nieuws en ontwikkelingen. We gaan alleen voor het allerbeste! Om je zo goed mogelijk te begeleiden in het maken van je keuze werken we in prijsgroepen zodat we samen met jou je droomjurk kunnen kiezen binnen jóuw budget. De prijsgroepen waarmee wij werken zijn:

Bij het maken van je afspraak kun je aangeven in welke prijsgroep je bent geïnteresseerd. Tijdens het bekijken van de merkenpresentatie op onze site zie je naast de foto de prijsgroep staan vermeld. Je kunt echter ook kiezen om de selectie aan ons over te laten.

Wij leveren niet alleen bruidsjurken, maar ook alle accessoires die je nodig hebt. Denk aan mooie sieraden, de perfecte schoenen of misschien een setje prachtige lingerie voor de huwelijksnacht.

Trouwjurken voor alle maten

Elke vrouw heeft haar eigen maat en eigen figuur. De stylistes van Hony Bruidsmode zijn erin gespecialiseerd om met elke bruid op zoek te gaan naar die japon die helemaal bij jou en jouw wensen past. Die bruidsjapon waarin jij je meteen mooi voelt. Of je nu maat 36 of maat 50 hebt, 1.60 meter of 1.90 meter groot bent. Bij Hony Bruidsmode hebben wij alle mogelijkheden in huis. Maak een afspraak en kijk wat er mogelijk is binnen onze collectie.

HONY BRUIDSMODE MAAKT JE TROUWJURK COMPLEET

Maak je outfit compleet met sieraden, haaraccessoires, schoenen en lingerie

Naast onze grote collectie trouwjurken zorgt Hony Bruidsmode ervoor dat het plaatje compleet is. Allereerst zorgen we voor de mooiste trouwjurk die bij jouw past, ook als je op zoek bent naar maatwerk. Je maakt je outfit compleet met sieraden, haaraccessoires, schoenen en lingerie. Onze vakmensen staan voor je klaar. Maak dus een afspraak en laat je verrassen!