Maak hier je afspraak

Daarom Hony bruidsmode

De grootste bruidscollectie van Noord-Nederland

Je jurk kopen bij Hony Bruidsmode is een feest op zich!

Je droomjurk vinden onder het luiden van de kerkklokken in het historische centrum van Zwolle, dat klinkt als een feestje! Dit is precies de ervaring die Hony Bruidsmode jou wil geven.

In ons prachtige pand gelegen naast de Peperbus vind je de mooiste trouwcollectie van Noord-Nederland. Onder het genot van een kopje koffie (of thee natuurlijk) en een heerlijk gebakje laten onze specialisten je deze met zorg uitgekozen collectie trouwjurken zien. Klassiek, romantisch, modern, vintage, bohemian en glamorous, voor elke unieke bruid hebben wij de ultieme trouwjurk. Onze specialisten maken je wegwijs in de bijzondere wereld van het bruidsshoppen en gaan, na het bespreken van jouw wensen, samen met je op zoek naar je droomjurk. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met wat je mooi vindt, maar ook met je figuur, de stofkeuze, het type bruiloft, je budget en alle andere zaken die van belang kunnen zijn.

En dan heb je dé jurk gevonden! Uiteraard wordt dit gezellig gevierd met de familie en/of vrienden die de eer hadden om met je mee te mogen. Om je trouwoutfit compleet te maken, hebben wij ook een uitgebreid aanbod in schoenen, lingerie, sluiers, sieraden en andere accessoires. Uiteindelijk wordt de jurk helemaal naar jouw zin op maat gemaakt en aangepast door de coupeuses van ons eigen atelier.

Het plaatje helemaal compleet maken? Laat je aanstaande echtgenoot dan een afspraak maken bij onze partnerwinkel HKC Hony Herenmode om zijn trouwkostuum uit te zoeken. Door de outfit van de bruidegom af te stemmen op jouw jurk, kunnen wij zorgen voor de perfecte match!