OOK VOOR DE BRUIDEGOM

Hony Herenmode heeft meer dan 1.000 (trouw)kostuums

 

In onze andere speciaalzaak, HKC Hony, vind je de grootste collectie bruidegommode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Om je te helpen bij het uitkiezen van een trouwkostuum werken wij graag op afspraak, zodat onze adviseur je alle aandacht kan geven die je verdient! Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen en manchetknopen.

HKC Hony is de plek om je trouwpak uit te kiezen. Johan en Joanne Bleijenburg hebben in juli 2006 de leiding van HKC Hony overgenomen van Johan zijn ouders. Per 1 januari 2007 hebben de heer en mevrouw Bleijenburg na een bijzonder waardevolle tijd als eigenaar afscheid genomen van het bedrijf waar ze zoveel jaren met liefde het modevak hebben uitgeoefend en de nieuwe generatie hebben opgeleid.

Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar het familiebedrijf sinds 1967 mee getypeerd kan worden. Dit geldt natuurlijk voor zowel Hony Bruidsmode als HKC Hony. De klant ervaart dat hij het middelpunt is van het bestaan van HKC Hony. Het succes is te danken, naast het trouwe team van specialisten, ook zeker aan de trouwe klanten!

onze trouwpakken

Bij HKC Hony vind je o.a. de volgende merken voor een bruidegom pak:
COSSMO, MASTERHAND, |STEVEN VAN VLIET, PORTO DI COMO, SCABAL, TZIACCO, VAN GILS, WILVORST, IMMEDIATE, LEDUB EN PROFUOMO.

Bekijk de collectie bruidegommode

Maak een afspraak bij HKC Hony

Bruidsparen

Doordat veel bruidegommen HKC Hony kiezen voor het kopen van hun trouwpakken kunnen wij aanstaande bruidsparen uitstekend begeleiden in een op elkaar afgestemde outfit voor hun meest bijzondere dag. Wij kunnen dit heel natuurlijk doen zonder dat de toekomstige echtgenoten elkaar in hun trouwkostuum hoeven te zien. Dit is een grote hulp als u zich houd aan de traditie dat een man zijn aanstaande niet in haar trouwjurk mag zien voor de bruiloft.

Vele bruidsparen uit o.a. Almelo, Apeldoorn, Assen, Deventer, Drachten, Emmeloord, Enschede, Elburg, Epe, Groningen, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogezand-Sappemeer, Joure, Kampen, Lemmer, Meppel, Nunspeet, Oldenzaal, Putten, Slochteren, Sneek, Veendam, Zutphen en Zwolle hebben wij bij Hony Herenmode en Hony Bruidsmode geholpen met hun trouwkleding.

Wij zijn er natuurlijk hardstikke trots op dat wij zoveel mensen kunnen helpen met hun bruidegomskostuums. Wilt u ook zo’n mooi trouwpak? Wij helpen u heel graag om uw perfecte design te vinden.

Wees dus ook niet bang om allebei een afspraak te maken!

trouwpakken bij hkc hony

ONZE MERKEN