Maak hier je afspraak

De historie

De historie van Hony Bruidsmode

Hony Bruidsmode heeft al een lange historie. Het begon allemaal in 1991. Toen besloten de heer en mevrouw Bleijenburg sr. bruidsmode toe te voegen aan het aanbod in hun heren- en damesmodezaak HKC Hony aan de Voorstraat in Zwolle, welke hier sinds 1967 is gevestigd. In juli 2006 heeft Joanne Bleijenburg – de Bruijn samen met haar man Johan het bedrijf overgenomen van haar schoonouders. Per 1 januari 2007 hebben de heer en mevrouw Bleijenburg sr. na een bijzonder waardevolle tijd als eigenaar afscheid genomen van het bedrijf waar ze zoveel jaren met liefde het modevak hebben uitgeoefend en de nieuwe generatie hebben opgeleid tot professionals.

Na een geweldige groei is er in 2008 besloten de winkel rigoureus te verbouwen en opnieuw vorm te geven. Dit heeft in 2009 geresulteerd in Hony Bruidsmode in haar huidige vorm aan de Ossenmarkt 12 te Zwolle. Wij zijn erg trots op dit mooie pand.

Het voltallige en gepassioneerde team van Hony streeft ernaar voor iedere bruiloft een topprestatie te leveren. Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar Hony Bruidsmode sinds 1991 mee getypeerd kan worden. De bruid ervaart dat zij het middelpunt is van het bestaan van Hony Bruidsmode.

Het blijvende succes is te danken, naast het trouwe team van specialisten, ook zeker aan de recommandatie van onze enthousiaste klanten! Wij zijn onze klanten erg dankbaar voor hun enthousiaste recommandaties, en hopen dat ook jij snel één van deze klanten wordt.

Wij zijn nog steeds na zoveel tijd net zo enthousiast als toen wij begonnen. Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw mooiste trouwjurk. Maak meteen een afspraak.